REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > el col·legi > Presentació
SALUTACIÓ DE LA DEGANA DEL CLC

Benvolguts i benvolgudes,

La Junta de Govern del Col·legi de Logopedes de Catalunya representem als col·legiats amb gran satisfacció i Il·lusió, conscients de la responsabilitat que suposa vetllar per la millora de la nostra professió i aproximar-la al prestigi i reconeixement socials de què gaudeix en altres països. Aquest ha estat l'objectiu prioritari des de l'any 1998 i ho seguirà essent, per la qual cosa treballarem coordinadament amb universitats, associacions i administracions públiques.

La logopèdia gaudeix d'una llarga tradició al nostre país, però és una professió "oficialment" jove. Durant molts anys, la formació va ser no reglada, fins que el 1991 es va crear el títol universitari oficial de diplomatura, reconvertit actualment en grau. Això representa un salt molt important en la consolidació de la logopèdia que hem de saber aprofitar. No podem permetre que la professió quedi debilitada pel desconeixement de les noves generacions d'estudiants, per unes expectatives laborals precàries i per la competència d'altres disciplines.

Cal esmerçar esforços per cooperar entre nosaltres amb l'objectiu d'enfortir-la i donar-li l'empenta que necessita perquè sigui més reconeguda en la nostra societat. Volem rendibilitzar els punts forts de cada professional per poder reunir les forces necessàries per a aquest repte. Desitgem arribar a cadascun de vosaltres perquè us hi impliqueu i hi aporteu experiència, els més grans, i il·lusió i emprenedoria, els més joves.

Atès que el coneixement és transversal, hem d'establir ponts amb les professions properes per treballar en equip i col·laborar conjuntament. A més, continuarem defensant la figura del logopeda com l'expert en comunicació humana que intervé en la prevenció, avaluació, tractament i estudi científic dels trastorns de la comunicació, el llenguatge, la parla i la veu.

És hora d'avançar junts per aconseguir el prestigi professional que ens mereixem. Des de la Junta de Govern volem establir un diàleg obert i de coneixement mutu amb tots i cadascun dels col·legiats i col·legiades i convidar-vos a fer aportacions, crítiques constructives, expressar opinions, proposar projectes i participar en activitats.

Salutacions cordials,

Mireia Sala i Torrent
Degana del Col·legi de Logopedes de Catalunya